İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt Sezai Karakoç Anadolu Lisesi

Ekm

OKUL ÖĞRENCİ İŞ BİRLİĞİNİN ARTTIRILMASI, ÖĞRENCİLERİMİZE OKUL AİDİYETİ KAZANDIRILMASI AMACIYLA 31.10.2022 PAZARTESİ GÜNÜ TÖREN SONRASI ÖĞRENCİLERİMİZE ŞEKER VE KOLONYA İKRAMI YAPILDI.

ÖĞRETMENLERİMİZ İKRAMLARIMIZI ÖĞRENCİLERE VERİRKEN ESENYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜMÜZ ALİ ÇİBUK UZAKTAN BAĞLANTI İLE PROJEMİZE KATILIM SAĞLADI.

Ekm

İlk gün ki inanç, ilk gün ki azim ve ilk gün ki coşku ile Cumhuriyetimizin 99. yılı kutlu olsun.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmis gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla, hayatta olan gazilerimizi şükranla anıyoruz.

Ekm

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı okul aile birliği olağan genel kurul toplantısı 27.10.2022 Perşembe günü okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Yönetim ve Denetim Kurulu seçimi yapılmıştır. Katılım gösteren değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Coğrafya öğretmeni Yağmur BAĞCI ve öğrencilerimiz "Coğrafya Öğreniyoruz" etkinlik panosu hazırladılar.

Öğretmenimiz Yağmur BAĞCI'ya ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Geldikleri gibi gittiler. 6 Ekim 1923 İstanbul'un Kurtuluşu kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstanbul'u düşman işgalinden kurtaran tüm istiklal kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Esenyurt Belediyesi'ne okulumuz bahçesine getirdiği banklardan dolayı teşekkür ederiz.

Okul bahçemiz güzelleşmeye ve yenilenmeye devam ediyor.

Ekm

Okul-Aile Birliği Üyelerimiz, okul personelimiz ve öğretmenlerimiz ile bir araya geldi. İkramları için Okul Aile Birliğinin Değerli üyelerine ve bizleri bir araya getiren Okul Müdürümüz Alpay ATIŞ'a teşekkür ederiz.