İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt Sezai Karakoç Anadolu Lisesi

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 108. YIL DÖNÜMÜNDE, BAŞTA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE,  ÇANAKKALEYİ GEÇİLMEZ KILAN TÜM KAHRAMANLARIMIZI MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ.

Mrt

İSTİKLAL MARŞI'NIN 102. YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR, İSTİKLAL MARŞIMIZIN ŞAİRİ MEHMET AKİF ERSOY'U VE BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SİLAH ARKADAŞLARINI, EBEDİYETE İNTİKAL ETMİŞ BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZİ ŞÜKRANLA VE SAYGIYLA ANIYORUZ.

Ock

FUTSAL TAKIMIZ İLÇE İKİNCİSİ OLARAK FUTSAL MÜSABAKALARINI TAMAMLADI. ÖĞRENCİLERİMİZİ VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ VEYSEL ÖZYOLCU'YU TEBRİK EDİYORUZ.

Ara

24-25 Aralık 2022 tarihlerinde öğrencilerimize yönelik İstanbul Ölçme Değerlendirme Merkezi koordinasyonunda eba.gov.tr üzerinden çevrimiçi olarak süreç izleme uygulaması yapılacaktır. Uygulama 24 Aralık 09.10'da başlayacaktır. Çevrimiçi sınava katılmayan öğrenciler yüz yüze sınava girecektir. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ara

BAŞAKŞEHİR GENÇLİK OYUNLARI ESENYURT KROSS KOŞUSU ERKEKLER MÜSABAKASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNDEN;

ENES KESKİN 1.

MİRAÇ KILINÇ 2.

MAŞALLAH BAĞTUR 3. OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ VE BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ DUYGU KUM'U TEBRİK EDERİZ.

Ara

SATRANÇ ODAMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN KULLANIMINA AÇILMIŞTIR. TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.

Ara

İstanbul Gençlik Oyunları kapsamında gerçekleştirilen kross koşusunda öğrencilerimizden Melisa ALTIDAĞ 1. Fatma Ecemnaz ÇELİK 2. Medine KARA 4. Ezel ŞABAN ise 7. olmuştur. Okulumuzu temsil eden tüm öğrencilerimize ve öğrencilerimizin başarısında büyük emekleri olan Duygu KUM öğretmenimize teşekkür ederiz.

Değerli Velilerimiz;

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Dönem veli toplantısı 04/12/2022 Pazar günü okulumuzda gerçekleştirilecektir. Gereken duyarlılığı göstermenizi ve toplantıya katılmanızı rica ederiz.

Kas

Geleceğe ilk adımı atan öğrencinin cesareti, yüzündeki tebessümü, gözlerindeki ışığı olan Değerli Öğretmenlerimiz, #bizbüyükbiraileyiz ve sizlerle daima daha güçlü olacağız.
24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutlarız.

#esenyurtöğretmeniylegüzel
#24kasımöğretmenlergünü

Kas

Terörü, teröristleri ve teröristleri destekleyenleri lanetliyoruz. Gaziantep Karkamış'ta terör örgütlerinin saldırısı sonucunda hayatını kaybeden kardeşlerimize, okul öncesi öğrencimiz Hasan Karataş ve öğretmenimiz Ayşenur Alkan'a Allah'tan rahmet, acılı ailelerimize baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

#karkamış

#terörülanetliyoruz

Kas

Terörü, terör örgütlerini, terör örgütlerini destekleyenleri lanetliyoruz.

Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve baş sağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü ebediyete intikalinin 84. Yıl dönümünde saygı ve özlemle  anıyoruz.

Kas

ESENYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEMİŞ OLDUĞU OKULUMLA OKU-YORUM PROJESİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK.

Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırılması, öğrencilerimizin Milli, manevi değerlere sahip yüksek karakterli bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak, öğrencilerimizin kendilerini ifade etme yeteneklerinin geliştirilmesi,  farklı bakış açıları kazandırma, farklı bilgiler edinebilmesi amacıyla yapılan projemiz 2022-2023 Eğitim öğretim dönemi boyunca devam edecektir.

Bütün öğrencilerimiz kitaplarını getirmesi rica olunur.