İSTANBUL / ESENYURT - Esenyurt Sezai Karakoç Anadolu Lisesi

Nis

NİSAN AYI OKUL ÖĞRENCİ MECLİS TOPLANTIMIZ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILIMI İLE GERÇEKLEŞMİŞTİR.

Nis

OKULUMUZ ANASINIFI ÖĞRETMENİ SEHER AKAY'IN ÖĞRENCİLERİYLE DÜZENLEDİĞİ 23 NİSAN GÖSTERİSİ.

Nis

OKULUMUZ COĞRAFYA ÖĞRETMENİ SERKAN ÇOBANYILDIZ TARAFINDAN MÜNAZARA YARIŞMASI YAPILMIŞTIR.

ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDİYORUZ!

Esenyurt İlçe Okul Sporları Genç Kız B Kategorisinde Okul Takımımız İlçe Birincisi olmuştur.

İstanbul Gençlik Oyunları Kapsamında Düzenlenen Kross Yarışmalarında Okulumuz Esenyurt İlçesinde 1. olmuştur.

Nis

Öğrencilerimize "Kişisel Verilerin Korunması Konusunda Bilinçlendirme Semineri" Okul Rehber Öğretmenlerimiz tarafından verilmiştir.

Nis

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ MART AYI KONUSU OLAN "KUTADGU BİLİG OKUMALARI'NI" TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENİMİZ MUAMMER ATEŞ 10/C SINIFINDA GERÇEKLEŞTİRMİŞTİR.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Zümresinin hazırlamış olduğu Ramazan Ayı Programı...

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü  ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü İlçe töreni okulumuz tarafından Borusan Asım Kocabıyık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilmiştir.

Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mehmet Akif’in de dediği gibi “Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın.”

Şbt

OKULUMUZDA  İŞKUR ŞARTLARINDA ÇALIŞMAK ÇALIŞMAK ÜZERE ÇALIŞAN ARKADAŞLAR ARIYORUZ.

Şbt

BURSLULUK SINAVI BAŞVURU KILAVUZUNA EKTEKİ DOSYADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

SINIF GEÇME ŞARTLARI

Mrt

Okulumuzda, öğrenciler her ay başarılarına ve gösterdikleri olumlu davranışlara göre değerlendirilerek ayın öğrencisi seçilecektir.

Mrt

ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 108. YIL DÖNÜMÜNDE, BAŞTA MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE,  ÇANAKKALEYİ GEÇİLMEZ KILAN TÜM KAHRAMANLARIMIZI MİNNET VE RAHMETLE ANIYORUZ.